Skapa ett guided temperature meeting

Vilket paket?

  • Denna funktion ingår i vårt Empower-paket. Kontakta din Customer Success Manager för mer information om våra olika paket.

Managers

  1. Öppna Användarvyn eller Adminvyn
  2. Under fliken Möten klicka på Temperaturmöten
  3. Klicka på Skapa möte


Systemadministratörer

  1. Från Adminvyn i Winningtemp
  2. Klicka på Möten
  3. Klicka på Skapa möte

Skärmavbild 2023-11-24 kl. 15.45.21.png


Välj vilket team du vill ha mötet med, bestäm dag och om du vill skapa ett light- eller standardmöte.

Skärmavbild 2023-11-24 kl. 15.46.07.png

När mötet väl är skapat visas det som ett kommande möte i alla deltagares möteslistor i Winningtemp. Kom ihåg att boka ett möte via din egna kalender och inkludera en videolänk om du planerar att hålla mötet på distans.

 

Vilka kan jag bjuda in till ett temperaturmöte?

Du kan bjuda in en grupp (medarbetare i undergrupper ingår ej) eller skapa ett anpassat team som består av flera grupper och/eller specifika användare.

Skärmavbild 2023-11-24 kl. 15.47.45.png


Vilka grupper kan jag välja?

Managers kan välja den grupp eller de grupper de är managers för, samt alla underliggande grupper.

Skärmavbild 2023-11-24 kl. 15.49.42.png

 

Vilka medarbetare kan jag välja?

Du kan välja medarbetare från hela er organisation eller företag. Om du planerar att välja alla medarbetare i en grupp rekommenderar vi att du väljer gruppen istället för alla användare individuellt.

 

Redigera ett existerande anpassat team

Såhär gör du för att redigera ett existerande anpassat team:

  1. Gå till Möten
  2. Klicka på Temperaturmöten
  3. Klicka på Skapa möte och leta upp teamet under Team
  4. Klicka på de tre punkterna till vänster om teamets namn och klicka på Redigera


Ett anpassat team måste bestå av:

  • Minst 2 grupper, eller
  • Minst 3 användare, eller
  • En kombination av en eller flera grupper och användare

 

Vad händer om jag gör ändringar i ett existerande team?

  • Om du ändrar namnet på en grupp eller ett anpassat team kommer namnet uppdateras i alla möten kopplat till teamet (även avslutade möten). 
  • Om du lägger till nya användare i en grupp eller lägger till nya deltagare i ett anpassat team kommer de inte att se några tidigare möten för teamet.
     
  • Om du tar bort användare från en grupp eller från ett anpassat team kommer de fortsatt se de temperaturmöten de ursprungligen bjudits in till.



Anpassade team och grupptemperatur, hur fungerar det?

Du kan enbart välja en grupptemperatur som alla deltagare i teamet har behörighet att se i respektive användarvy. Om ett team består av en grupp och en eller flera specifika användare, har du möjlighet att använda gruppens temperatur eller den "närmaste" grupptemperaturen i organisationsstrukturen som alla i teamet har tillgång till. Välj någon av dessa temperaturer i listan när du skapar eller redigerar ett anpassat team.

En systemadministratör kan också ändra en inställning som styr vilka temperaturer som ska visas för användare i användarvyn. Inställningen påverkar vilken grupptemperatur du kan använda när du skapar ett temperaturmöte för ett anpassat team. Kontakta din systemadministratör för att få hjälp med denna inställning.

Om en grupp har färre användare än den inställda anonymitetsnivån kommer gruppen att använda en överordnad grupptemperatur istället. Om fler användare läggs till i teamet eller om anonymitetsnivån  sänks kan du börja använda gruppens egna temperatur istället.

Artiklar i detta avsnitt

Var denna artikel till hjälp?
1 av 1 tyckte detta var till hjälp
Dela