2023/01/27 - Multifaktorautentisering 🗝

Product News.png

Säkerhet är hög prioritet för många kunder och är ett krav för vissa. MFA gör det enkelt att lägga till standardiserad säkerhet i Winningtemp.

Multifaktorautentisering (MFA) gör att du kan vara säker på att du som användare är skyddad mot skadliga dataintrång. Med MFA krävs det att du visar upp en kombination av två eller flera autentiseringsuppgifter för att verifiera identiteten när du loggar in i en applikation eller ett system.

Detta minskar risken för inloggningsattacker och minskar säkerhetssårbarheten för lösenordsbrott 🔐

📖 Läs mer här