Vad är Heta Ämnen?

Heta ämnen använder textanalys för att undersöka alla fritext kommentarer för att identifiera och sammanställa de mest diskuterade ämnena. Med Heta ämnen blir det alltså möjligt för organisationer att proaktivt arbeta med viktiga frågor och främja en lyhörd och engagerande arbetsplats.

Hot Topics analyserar standard och egna undersökningar och ni kan enkelt se om orden nämnts negativt eller positivt (se bild nedan).

Hur du hittar Heta ämnen

1. Byt till Adminvyn
  2. I Översikten klicka på Kommentarer
  3. Klicka på Heta ämnen

Vilka grupper kan jag analysera?

• Systemadministratörer: Alla grupper.
  • Managers: Alla grupper som användaren är manager för.

Heta ämnen ingår i vårt Act-paket - Klicka här för mer information om vårt Act-paket