Roll- och behörighetsrapport

Winningtemp plan

Act, Empower, Expand*

Vem kan tilldela rollen?

Systemadministratörer

Vem är artikeln för?

Systemadministratörer
*Standard och Pro om ni använder Winningtemps tidigare planer.

Om roll- och behörighetsrapporten

Som Systemadministratör kan du ladda ner en rapport över de roller som tilldelats i er organisation. Rapporten möjliggör enkel spårning och hantering av rolltilldelningar, vilket säkerställer en effektiv åtkomsthantering i hela organisationen.

Vad kan jag se i rapporten?

När du laddar ner rapporten kommer ett datumstämpel att läggas till i dess namn, samt följande innehåll:

• Lista över alla användare med en roll
  • Vilken roll varje användare har i Winningtemp
  • Grupper/segment för varje roll

Kom igång!

1. Gå till Adminvyn
  2. Klicka på Administration
  3. Klicka på Användare
  4. Klicka på Rapporter
  5. Klicka på Roll och behörighetsrapport för att starta nedladdningen