Vart hittar jag Notifikationer?

Varje gång ert företag har ett frågeutskick kommer Winningtemp ge dig notifikationer om detta på tre olika sätt:

1. Via mail- Du kan svara på frågorna direkt i webbläsaren via mailet
  2. I appen- Kom ihåg att aktivera push-notiser för Winningtemp i din mobil
  3. I Winningtemp- Du finner obesvarade veckoutskick under ringklockan högst upp i det högra hörnet.

Om du vill redigera dina inställningar för notifikationer kan du göra det här:

1. I Användarvyn
  2. Klicka på Min profil
  3. Klicka på Notifieringar.

Välj hur du vill få notifikationer från systemet genom att klicka i och ur boxarna.

Kom ihåg att klicka i Spara knappen längst ner innan du lämnar sidan.

Vi rekommenderar alltid att du har alla notifikationer för frågeutskicken påslagna. Du måste ha minst en påslagen.