Skräddarsydd chefsrapport - Generera PDF sammanfattning

Ingår i vår Act-paket - Klicka här för mer information om våra paket eller kontakta din Customer Success Manager.

Managers och Systemadministratörer kan enkelt dra ut skräddarsydda chefsrapporter över olika tidsperioder samt definiera vad som skall vara innehållet  i rapporten.

1. Växla till Adminvyn
  2. I översiktens högra hörn hittar du en Exportera knapp, klicka på den och välj PDF sammanfattning
  3. Välj tidsintervall samt innehåll
  4. OBS! Då du väljer innehållet i rapporten - tänk på publiken. Kommer du att visa rapporten för medarbetare bör ni tänka på att insikter kan vara känsliga och vi rekommenderar att ni i så fall exkluderar de från rapporten
  5. Klicka på Generera Rapport så laddas din PDF sammanfattning ner till dina hämtade filer

screenshot-rocks (13).png

Bra att veta

• Systemadministratörer kan få ut rapport över organisationens alla grupper i Winningtemp.
  • Managers kan exportera rapporter över de grupper som de är ansvariga för i Winningtemp.

Fortsätt läsa