Skräddarsydd chefsrapport - Generera PDF sammanfattning

Ingår i vårt Act-paket - Klicka här för mer information om våra paket eller kontakta din Customer Sucess Manager.

Managers och systemadministratörer kan enkelt dra ut skräddarsydda chefsrapporter över olika tidsperioder samt definiera vad som skall vara innehållet  i rapporten.

• Växla till Adminvyn
  • I översiktens högra hörn hittar du en Exportera knapp. Klicka på den så kan du välja ut önskad tidsintervall för rapporten.
  • OBS! Då du väljer innehållet i rapporten - tänk på publiken. Kommer du att visa rapporten för medarbetare bör ni tänka på att insikter kan vara känsliga och kanske inte ta med dem i rapporten.

Systemadministratörer
kan få ut rapport över organisationens alla grupper i Winningtemp.

Managers kan exportera rapporter över de grupper som de är ansvariga för i Winningtemp.

Fortsätt läsa: Så lägger du till en manager