Hur integrerar jag Winningtemp med Slack?

Ni kan enkelt integrera Winningtemp med Slack. Detta kommer innebära att ni får en notis i valfri Slack-kanal där det står att det finns ett frågeutskick att besvara. När medarbetarna klickar på länken kommer de kunna svara på frågorna i sin webbläsare.

Tänk på att du behöver vara Slack-administratör för att kunna aktivera integrationen.

Byt till Adminvyn, klicka sedan på Inställningar > Appar > Slack.

Klicka på "Add to Slack" och välj sedan vilken kanal ni vill att notiserna dyker upp i.