Hur integrerar jag Winningtemp med Slack?

Ni kan enkelt integrerar Winningtemp med Slack. Detta kommer innebära att ni får en notis i valfri Slack-kanal där det står att det finns ett frågeutskick att besvara.

Först och främst, det måste vara er Slack-administratör som gör denna integration då hen har tillgång till alla grupper. När medarbetarna klickar på länken kommer de kunna svara på frågorna i sin webbläsare.

Gå in i adminvyn, klicka sedan på Inställningar > Appar > Slack.

Klicka på "Add to Slack" och välj sedan vilken kanal ni vill att notiserna dyker upp i.