Hur kan jag ändra hur ofta utskicken ska gå ut?

Winningstemps standard är att man får 4 frågor en gång per vecka, men det är upp till företaget att bestämma hur ofta och hur många frågar som ska skickas. Du kommer också få rekommendationer kring hur stort ert utskick bör vara. Rekommendationerna baseras på hur många frågor ni aktiverat samt vilken frekvens ni väljer.

Frågorna är tillgängliga för dig att svara på i 1,5 vecka efter att de skickats ut.

Som systemadministratör i Winningtemp kan du ändra denna inställning genom att klicka på Undersökning > Standardundersökning > Allmänna Inställningar i administratörsvyn.

Läs mer

Varför ni bör undvika "Nollmätningar"

Versionshistorik
2021-12-20 - La till Läs mer sektionen