Hur bjuder jag in medarbetare till Winningtemp?

Winningtemp utan några användare är kanske inte det roligaste så såhär bjuder du in dina kollegor. Viktigt att tänka på är att vi först bjuder in kollegor efter onboardingfasen då alla användare är skapade och tillagda i systemet.

Dina kollegor kommer få ett mejl med inbjudan där de kan aktivera sina konton samt skapa ett eget unikt lösenord. Inbjudningarna skickas enbart ut av systemadministratören.

Dags att skicka ut inbjudningarna

1. Gå till Adminvyn i Winningtemp.
  2. Klicka på Administration.
  3. Klicka på Användarkatalog.
  4. Klicka på Bjud in användare.

5. Bestäm om du antingen vill bjuda in de användarna som inte loggat in och inte heller fått en inbjudan eller om du vill påminna de som redan fått en inbjudan.

6. Klicka Ja, skicka inbjudan.

Versionshistorik
2020-09-21 - Ändrade förklarande text samt la till mer detaljerade instruktioner och screenshots