Exportera medarbetarprofil till PDF

Det är möjligt att exportera avstämningar och aktiviteter per medarbetare i PDF via Winningtemp. Detta är strålande för att få en översikt på varje medarbetare och även för individen ska få en helhetsbild över det gångna året.

Som medarbetare kan du exportera denna rapport genom att klicka på Min profil och sedan Generera PDF.

Som chef (manager) kan du exportera en rapport för dina medarbetare genom att klicka dig in på Administratörs vyn, sedan Mina team. Välj den medarbetare vars rapport du vill ta fram, klicka på Profil och sedan klickar du på Generera PDF.