Hur räknas temperaturen?

Resultatet i Winningtemp beräknas mot det högsta möjliga värdet för varje kategori, om alla svarade med den gladaste smiley gubben "😃" .

Det finns 4 möjliga svarsmöjligheter, som korresponderar till värdena 0-3, där den gladaste smiley gubben ger 3 poäng. Winningtemp summerar alla svar för den pågående tidsperioden och delar dem med det högsta värdet för samma tidsperiod. Resultatet ger ett medeltal, index, att presentera.

Exempel: