En systemadministratör kan välja mellan tre olika index att jämföra företaget emot. Genom att jämföra företagets resultat mot andra får ni en överblick på hur ni ligger till.

• Winningtemp-index: Jämför ditt index mot alla organisationer som använder Winningtemp.
  • Organisation-index: Jämför ditt index mot alla grupper i din organisation.
  • Bransch-index: Jämför ditt index mot alla organisationer inom samma bransch.

Ändra vilket Index ni jämförs mot

Systemadministratören kan välja vilket index som skall jämföras mot:

1. Gå till Adminvyn.
  2. Klicka på fliken Inställningar.
  3. Klicka på Temperatur.
  4. Väljs sedan antingen Användarvy/Adminvy. Det är möjligt att ha olika index i användarvyn och adminvyn. Scrolla ner för att ändra index.

Läs mer

Vad betyder siffrorna i temperaturmätaren?

Versionhistorik
2021-10-05 - La till nya screenshots