Hur fungerar "Mitt lärande"?

Lärande är en tilläggsfunktion i Winningtemp som hjälper dig samla all data om kompetensutvecklande aktiviteter inom bolaget för varje medarbetare. I Lärande funktionen kan du lägga upp lärarledda tillfällen, e-learnings, seminarier, workshops och även deltagande på mässor. När en medarbetare anmält sig och deltagandet blivit bekräftat kommer lärotillfället att synas i medarbetarens pdf- rapport.

Läs mer om denna rapport här: Exportera medarbetarprofil till PDF

Om ni köpt denna funktion kommer ni ha en rad i vänstermenyn som heter "Mitt lärande" i användarvyn, samt "Kompetens" i Adminvyn. Det är här du som medarbetare kan se alla dina slutförda och planerade kurser, och administratörer kan lägga upp nya lärotillfällen.

Nedan ser du några exempel på hur funktionen kan se ut i systemet:

• Skapa ett lärtillfälle (E-learnings går bra att lägga upp i TinCan- format)

Användarvyn under "Mitt lärande".
Här samlas alla mina lärotillfällen.

• Exempel på en medarbetarbetarprofil med registrerade lärtillfällen i pdf

Vill ni veta mer om Lärande- funktionen?
Ta kontakt med din Customer Success Manager på Winningtemp!