Vad är Åtgärder?

Vissa Åtgärds funktioner är enbart är tillgängliga för Winningtemps Pro kunder. Ifall du vill veta mer om de delarna så ta kontakt med er Customer Success Manager för mer information.

Winningtemp är det bästa stället att se din organisations temperatur, se kommentarer och få notifikationer om viktiga Insights. Hade det inte varit grymt om du också kunde agera och bygga åtgärder i systemet baserat på den informationen? Nu är det möjligt, med hjälp av Åtgärder.

Åtgärder är ett kraftfullt verktyg i Winningtemp där du kan skapa åtgärder baserat på behov i din organisation, grupp eller på individnivå. Med hjälp av Åtgärder så kommer ni skapa autonomi i er organisation vilket betyder att alla, in på individnivå, kan hjälpa till att jobba mot välmående på jobbet. Att jobba mot ett gemensamt mål har aldrig varit enklare.

För medarbetare

Som medarbetare kommer du kunna skapa Åtgärder baserad på din egna jobb situation och svar på temperatur frågorna. Du kommer också kunna se din grupps eller organisations åtgärder. Att jobba med åtgärder gör att samtliga i er organisation känner sig delaktiga och har en röst. Detta främjar självledarskap samt bidrar till att era medarbetare känner sig stärkta och involverade i företaget.

För gruppadminstratörer (chefer)

Som chef kommer du ha en överblick över samtliga Åtgärder i din grupp, se vilken påverkan de har, och dessutom får du hjälp att prioritera de viktigaste åtgärderna i gruppen. Du kommer även kunna skapa åtgärder åt din grupp och utse en ansvarig person som får ägarskap över åtgärden.

Hur en Åtgärd fungerar

• Du börjar med att definiera vilket fokus område du vill skapa en Åtgärd på. Te.x baserat på en temperatur trend, en insikt gällande mobbning eller annat.
  • Bestäm om det skall vara en Snabb åtgärd (mindre detaljerad) eller en Åtgärds plan (mer detaljerad).
  • Välj från redan föreslagna åtgärder eller skapa din egna.
  • Välj ansvarig användare och sätt ett datum för din åtgärd.
  • Voila! Din Åtgärd är skapad.

Vill du veta mer kring hur och var du skapar en Åtgärd?

Hur skapar jag en Åtgärd?

Versionshistorik
2021-09-27 - Dokument skapat