Vad är Beröm?

Varför skall vi använda Beröm?

Att skicka beröm till dina kollegor är ett roligt och interaktivt sätt att säga tack till någon som kanske hjälpte dig med ditt Excelprojekt eller som du precis träffade vid kaffemaskinen.

Med Beröm kan ni också öka teamkänslan ifall ni har medarbetare som jobbar hemma genom att kontinuerligt interagera med varandra genom Beröm. Med Beröm väcks er organisation till liv!

Du kan skicka beröm genom att använda färdiga värdeordsmallar eller så kan er systemadministratör lägga till er organisations egna värdeord. När du skickar beröm till en kollega kommer de få en notifikation där de kan se berömmet, värdeorden du valt och kommentaren.

Aktivitetsflödet

Ni kan konfigurera så att alla skickade beröm visas i aktivitetsflödet i Översikten. Aktivitetsflödet är ett utmärkt verktyg för att synliggöra organisationens beröm och det ger även andra användare möjligheten att instämma (gilla) och kommentera andras beröm.

Läs mer

Konfigurera Beröm funktionen
Använd Beröm för att öka teamkänslan

Versionshistorik:
2021-09-30 - Dokument skapat