Hur du skapar en ny användare

När ert företag växer är det såklart viktigt att se till att alla medarbetare har en användare och kan börja bidra till temperaturen. Som tur är det super enkelt att skapa en användare i Winningtemp.

Hur du skapar en ny användare

För att skapa en ny användare så börjar du med att gå till:

1. Adminvyn.
  2. Klicka på Administration.
  3. Klicka på Användarkatalog.
  4. Klicka på + Lägg till användare.

Börja med att fylla i de obligatoriska fälten så som:

• Förnamn.
  • Efternamn.
  • Användarnamn. Vi rekommenderar att ni använder användarens mejl som användarnamn.

Vi rekommenderar att du fyller i så mycket information som möjligt när ni skapar era användare. Detta gör också temperatur vyn ännu mer användbar då ni har mer information att filtrera på. Fyll i:

• Födelsedag.
  • Kön.
  • Anställd sedan.

Osäker på vilken roll användaren skall ha?

Vad betyder de olika rollerna i användarkatalogen?

Du kan även välja att lägga till användaren i en grupp med + Lägg till grupp. Ifall ni använder segment, kan du lägga till användaren i ett segment för att skapa ännu mer filtrerings möjligheter. Klicka då på +  Lägg till segment. Ta ett titt på artiklarna nedan om du vill veta mer om segment och grupper.

Läs mer om grupper och segmentering

Så skapar du segment

Administration av grupper

Så skapar du en ny grupp

Så lägger du till en användare i en grupp

Skall användaren vara en gruppadministratör?

Så lägger du till en administratör i en grupp

Ifall ni integrerat ert HR system med Winningtemp

Ifall ni integrerat ert HR system med Winningtemp, t.ex. Personio eller BambooHR, så skall användare skapas direkt i det systemet för att undvika dubbletter. När ni skapar en användare i ert HR system synkas det automatiskt till Winningtemp.

Versionshistorik
2021-10-22 - Artikel skapad