Vad är Individuella insikter?

Med hjälp av AI har vi hjälpt era ledare att hitta viktiga fokusområden inom temperaturresultaten. Med Individuella insikter tar vi nu ett stort steg i alla användares riktning. Det har nu blivit lättare än nånsin att veta vad du, som användare, skall prioritera härnäst!

Individuella Insikter

Med hjälp av AI mäter och analyserar vi hur du svarar på mejlutskicken och presenterar därefter fokusområden för att hjälpa dig att utvecklas. Om en fråga eller frågekategori har en positiv eller negativ trend kan du med hjälp av Individuella insikter se vad du behöver fokusera på.

Ifall vi kollar på exemplet nedan, så har systemet registrerat att jag är tillfreds med min närmaste chef men jag (eller vi i teamet) kommer behöva fokusera mer på personlig utveckling. Det är, såklart, mycket enklare att jobba mot mål om jag vet vad jag skall prioritera och det är här Individuella insikter kommer till min räddning.

Ibland stirrar vi oss blinda på det negativa men kom ihåg att även fokusera på dina styrkor. Att fokusera på dina styrkor bidrar till att du känner stolthet så ta tillfälle i akt att fira det som går bra med.

Att arbeta med Insikter kommer hjälpa dig som användare att få mer förståelse för hur du upplever din jobb situation. I slutändan så är det mycket enklare att jobba med oss själva och att förbättra vår situation om vi vet hur vi ligger till i nuläget.

Hur hittar jag mina individuella insikter?

Gå till temperaturtabben och klicka på en temperatur för att komma till Kategoriöversikten. Här kan du sedan skrolla ner till dina individuella insikter.

Hur fungerar det med anonymitet?

Din anonymitet är Winningtemps högsta prioritet. Det betyder att alla Individuella insikter är enbart för dig. De är skapade åt dig och också bara tillgängliga för dig.

Pro-Tip för Administratörer

Klicka på ikonen bredvid Insikter om du vill ha en genväg till Insiktstabben.

Letar du efter Insikter för Administratörer?

Versionshistorik
2021-10-27 - Artikel skapad