Vad är en Offboarding undersökning?

Syftet med en offboarding undersökning är att förstå och samla in information kring era anställda när de sagt upp sig. Offboarding undersökningen ger er en ovärderlig inblick i vad ni gör rätt och vart det finns utrymme för förbättring.

Undersökningen kan ses som ett tillägg till exit intervjuer eller kan i vissa fall ersätta den. Eftersom undersökningen är anonym kommer ni förmodligen få ärligare svar om varför den anställda slutar. Dessutom får ni en djupare inblick i kulturen på företaget, hur ledarna uppfattas samt engagemanget hos era anställda.

Hur fungerar det?

Slipp allt krångel, vi har gjort det super enkelt för dig. All du behöver göra är att skapa en Egen undersökning och välja offboardingmallen så fyller vi i resten. Undersökningen kommer skickas ut till alla anställda som sagt upp sig. Dessutom kommer den automatiskt skicka ut undersökningen till framtida uppsägningar.

Enbart för Pro kunder

Våra onboarding och offboardingmallar är tillgängliga för våra Pro kunder. Är du nyfiken på vårt Pro paket och vill veta mer så kontakta din Customer Success Manager för mer information eller klicka här för att läsa mer om paketet.

Läs mer

Hur du skapar en Offboarding undersökning

Vad är Smarta segment?

Vad är en Onboarding undersökning?

Versionshistorik
2021-12-13 - Artikel skapad