Hur du flyttar en grupp

Värt att tänka på är att det är endast systemadministratörer eller användare med supportrollen som kan flytta en grupp. 

  1. Gå till Adminvyn och klicka på Administration
  2. Hitta gruppen under Organisations fliken
  3. Håll muspekaren över gruppen och klicka på de tre prickarna
  4. Klicka på Redigera
  5. Klicka på Avancerat
  6. Under Välj överliggande grupp, flyttar du gruppen till en ny överliggande grupp
  7. Klicka på Spara.

screely-1647507388927.png

Läs mer

Hur du tar bort en grupp

Hur du döper om en grupp

Så skapar du en ny grupp

Hur du bort en användare från en grupp

 

Versionshistorik
2022-03-17 - Uppdaterad med nya screenshots
2021-12-16 - Artikel skapad

Artiklar i detta avsnitt

Var denna artikel till hjälp?
0 av 0 tyckte detta var till hjälp

Kommentarer

0 kommentarer

logga in för att lämna en kommentar.