Hur du ändrar standardfrågorna

Redigera en standardfråga

1. Gå till Adminvyn
  2. Klicka på Undersökning
  3. Klicka på Standardundersökning
  4. Klicka på Frågekategorier
  5. Här hittar du alla de olika frågekategorierna tillgängliga i Standard frågorna. Du kan redigera en fråga genom att öppna kategorin och klicka på frågan.
  6. När du öppnar en fråga ser du samtliga översättningar. Kom ihåg att redigera frågan på alla språk
  7. Klicka på Spara när du är klar.

Tänk på att frågor du själv ändrat inte bidrar till Winningtemps index. Du kan alltid återställa frågan till original utförande genom att klicka på "Återställ" knappen.

Aktivera eller avaktivera en fråga

Du kan aktivera eller avaktivera frågor om de inte passar i ert vanliga utskick. Kom ihåg att om du stänger av flera frågor, eller hela kategorier kan det påverka vår AI. Kontakta därför din Customer Success Manager om du vill stänga av frågor.

Läs mer

Hur skapar jag en egen undersökning?

Hur du pausar utskick

Versionshistorik
2021-12-27 - Artikel skapad