Hur du ger managers behörighet till ett segment

Innan du börjar

För du skall kunna välja en användare, enligt stegen nedan, måste användaren vara manager för minst en grupp. Följ därför stegen i Så lägger du till en manager för en grupp om användaren inte redan är manager.

Tilldela behörighet till specifika managers

1. Gå till Adminvyn
  2. Klicka på Administration
  3. Klicka på Segment
  4. Klicka på de tre prickarna vid det segmentet du vill ge behörighet till
  5. Klicka på Redigera
  6. Klicka på Tilldela behörigheter
  7. Välj användaren/användarna genom att klicka på de i listan eller använd sökfunktionen
  8. Klicka på Spara

screenshot-rocks (9).png

Tilldela behörighet till samtliga managers

1. Gå till Adminvyn
  2. Klicka på Administration
  3. Klicka på Segment
  4. Klicka på de tre prickarna vid det segmentet du vill ge behörighet till
  5. Klicka på Redigera
  6. Klicka på Tilldela behörigheter
  7. Slå på "Alla användare ska ha behörigheter för att visa segment" knappen
  8. Klicka på Spara.

Läs mer

Så skapar du ett segment