Hur du redigerar en standardundersökning (enbart för beta kunder)

Detta är en ny funktion endast tillgänglig för våra beta kunder. Funktionen blir i höst tillgänglig i vårt Pro-paket.

Viktigt: Enbart Systemadministratörer kan redigera standardundersökningar

1. Växla till Adminvyn
  2. Klicka på Undersökning
  3. Klicka på Standardundersökning
  4. Klicka på de tre prickarna bredvid den undersökningen du vill redigera
  5. Klicka på Redigera
  6. Nu kan du klicka dig igenom de olika stegen i undersökningen ändra dess inställningar
  7. När du är klar, klicka på Spara ändringar

Pro funktion

Detta är en funktion tillgänglig i vårt Pro paket. Kontakta din Customer Success Manager för mer information om Pro paketet.

Läs mer

Flera standardundersökning, hur fungerar det? (enbart för beta kunder)
Sätt upp mer än en standardundersökning (enbart för beta kunder)

Changelog
2022-05-31 - Article created