Hur du avbryter, eller raderar, en standardundersökning (enbart för beta kunder)

Detta är en ny funktion endast tillgänglig för våra beta kunder. Funktionen blir i höst tillgänglig i vårt Pro-paket.

Viktigt: Enbart Systemadministratörer kan avbryta eller radera en standardundersökning

Avbryt ett utskick

När du avbryter ett utskick blir undersökningen inaktiv. Undersökningen blir då markerad som "inaktiv" men du kan fortfarande se den i undersökningslistan. Ifall du vid ett senare tillfälle vill aktivera den kan du gå in i undersökningen och starta den igen.

1. Växla till Adminvyn
  2. Klicka Undersökning
  3. Klicka på Standardundersökning
  4. Klicka på de tre prickarna bredvid den undersökning du vill avbryta
  5. Klicka på Avbryt utskick

Radera en undersökning

Ifall du vill radera en undersökning ni inte längre vill ha kvar så klicka du på Radera. En raderad undersökning kommer inte längre synas i listan över standardundersökningar. Värt att tänka på är att resultatdata kommer inte att raderas.

1. Växla till Adminvyn
  2. Klicka Undersökning
  3. Klicka på Standardundersökning
  4. Klicka på de tre prickarna bredvid den undersökning du vill radera
  5. Klicka på Radera
  6. Klicka på Ja, ta bort.

Pro funktion

Detta är en funktion tillgänglig i vårt Pro paket. Kontakta din Customer Success Manager för mer information om Pro paketet.

Läs mer

Flera standardundersökning, hur fungerar det? (enbart för beta kunder)
Sätt upp mer än en standardundersökning (enbart för beta kunder)

Versionshistorik
2022-07-11 - La till steg 6 i "Radera en undersökning"
2022-07-04 - Artikel skapad