Använd er egna företagslogotyp i Winningtemp

Viktigt!

Ni kan endast använda en egen logotyp om ni använder vår nya design. Byt till den nya designen i botten av sidan eller vid din profilbild i toppen av sidan för att få tillgång till funktionen nedan.

I Winningtemp kan ni använda er egna företagslogotyp för att på så sätt göra verktyget lite mer personligt för era användare. Logotypen kommer vara synlig tillsammans med vår egna logotyp och visas på ett flertal platser i Winningtemp (se detaljer nedan).

Obs! Enbart systemadministratörer kan ladda upp en egen logotyp.

Vart visas logotypen?

Logotypen kommer att vara synlig på följande platser i Winningtemp 👇🏻

• I undersökningarna
  • I PDF-sammanfattningen
  • I engagemangsrapporten
  • I navigationsmenyn. Obs! Enbart när du använder Winningtemp i en webbläsare
  • I alla e-postmeddelanden som genereras från Winningtemp

Vilka bildformat stöds?

De bildformat som stöds är PNG- och JPG. Bilden bör vara minst 60px i höjd.

Kom igång!

1. Öppna Winningtemp och klicka på Växla till Adminvyn
  2. Klicka på Inställningar
  3. Skrolla ner till avsnittet Ladda upp logotyp
  4. Klicka på bläddra för att ladda upp en logotyp eller dra och släpp en bild på rutan
  5. Klicka på Förhandsgranska för att se hur er logotyp kommer se ut i Winningtemp
  6. Klicka på högerpilen för att se fler exempel med er logotyp
  7. När du är nöjd, klicka på Spara.

Bra att veta

• Logotypen kommer att visas mot en vit bakgrund
  • Vi rekommenderar att du använder en horisontell logotyp för att den skall visas korrekt i Winningtemp

Versionshistorik
2022-12-19 - Artikel skapad